Älska dig själv och attrahera snygga tjejer

Det finns inget bättre sätt att bli mer attraktiv än att älska sig själv. Oavsett vilket skick och stadie man är i. Villkorslös kärlek mot sig själv kommer att skapa ett inre eko-system som suger in andra människor och även nakna tjejer som kommer att vilja vara runt ens goda energi. De kanske inte märker det vid första anblick men om man får spendera lite tid med nakna tjejer kommer de att märka att man har god energi och de kommer att bli intresserade.

Se dig i spegeln och säg snälla saker om snygga kvinnor

Din relation till dig själv, till dina tankar till allt i ditt liv är din relation till tjejer. Om du är snäll mot dig själv och mot dina tankar om snygga kvinnor och inte klankar ner och dömer dem så kommer du inte att klanka ner och döma nakna tjejer heller. De kommer tjejerna märka eftersom de är mycket mer känsliga för energier än vad killar är. En tjej kanske inte vet varför hon vill vara med dig men snygga kvinnor vill bara vara det. Du däremot vet att det är för att du upprätthåller en god energi och en god relation med dig själv.

Det kan vara svårt i början

Man är ofta van vid att klaga på sig själv och på ens självbild man tror att det kommer att hjälpa för att ta sig fram och bli den man vill vara. Det är tvärtemot sanningen, det kanske känns falskt att säga att man är sexig när man själv tycker att man ser ut som skit. Men att göra det är det snabbaste sättet att bli sexig, att vara sexig är en attityd och inte något som är kopplat till utseende. Utseendet med nakna tjejer är bara något man kan använda som en tillåtelse för att känna sig sexig och inte ett krav för att känna sig snygg och sexig. Även om det känns fel i början så fortsätt säga kärleksfulla saker till nakna tjejer och dig själv och gör det bästa för att älska det du ser i spegeln. Det kommer att göra att du så småningom faktiskt menar det du säger och du kommer att kunna vara kärleksfull mot andra, vilket gör att du blir trevligare att vara med och nakna tjejer kommer att plocka upp din goda energi.