Bästa tipsen för en super-boostad städning

Jag förstår absolut om du tycker det är tråkigt med hemstädning, det gör nästan alla. Det är ett nödvändigt ont som gör att vi kan leva i renlighet, men om vi kunde göra det utan den där hemska sysslan skulle det vara mycket bättre, är nog de flesta överens om. Jag skiljer mig lite från mängden i den mån att jag faktiskt tycker om hemstädning Stockholm. Det verkar lugnande för mig att städa i mitt hem och jag tror det har att göra med min attityd gentemot städning och även de tekniker jag tillämpar för att super-boosta min hemstädning.

Effektiv städning är multidimensionell

Du kan städa på det fysiska planet, alltså ditt hem. Samtidigt som du städar på ett mer abstrakt plan, nämligen det mentala inför hemstädning Stockholm. Du kan även städa djupare delar av din varelse samtidigt som det. Du kan existera i flera olika dimensioner på precis samma gång, detta gör att din hemstädning omöjligt kan kännas tråkig eller onödig att utföra. Det är så många processer igång under tiden som är så subtila att de knappt märks men som fortfarande påverkas av din attityd när du städar.

Använd tiden väl, den kommer inte tillbaks

Du kommer att behöva avsätta tid för hemstädning varje vecka för resten av ditt liv. Det är rätt så troligt, du kanske slipper en vecka här och där hos alberts-service.se. Men i det stora hela är det du som skall ta itu med din egen skit varje vecka. Varför inte göra den tiden till något mer värdefullt än en stund av städning och hemstädning som du svär och fnyser åt. Varför inte göra det till din ritual när du kollar dig själv så att du inte ollar dig själv. Det kan vara en stund av reflektion eller kontemplation, eller rent av meditation. Städning är ett tillfälle som är alldeles ypperligt för introspektion.

Du kan väl åtminstone lyssna på något smart

Om du inte är på humör för introspektion kan du alltid super-boosta din hemstädning Stockholm med en informationsrik ljudbok – hitta alberts-städservice. Eller kanske en deckare om du vill slappna av och bli underhållen under tiden du städar. Många får mer energi av att lyssna på musik. Inget är fel så länge du tycker om städningen och inte motsätter dig att utföra den. Eftersom den ändå skall göras.