Dags att lyxa till i badrummet?

Fick du tillbaks mer på skatten än väntat? Och tänker dig att upprustning av bostaden i princip alltid är en bra investering. Badrummet har ju sett lite halvdassigt ut i några år så det kanske är på tiden att unna sig en ordentlig badrumsrenovering. Lägger du lite extra på din badrumsrenovering kan du verkligen få en härlig spa-känsla i badrummet. Att ha badrummet hemma som en avslappnings-oas är både bra för psyket och ens vardagsnjutning. Man kanske tänker att materiella saker inte skall ha så mycket inflytande på ens liv. Men när det kommer till kritan blir dem flesta som har ett lyxigt badrum lite gladare i vardagen.

Vad är det som ger lyx-känslan egentligen?

Måste man ha en utomhus-jacuzzi i anslutning till badrummet? Är det dyrt kakel som sätter tonen eller är det ett massage-badkar som krävs för att renovera badrum stockholm? Nej egentligen inget av dessa är nödvändigt för att få fram lyx-känslan. Jag tror att det är mycket individuellt vad man anser vara lyxigt. Det beror mycket på vilken standarden för att renovera badrum stockholm och man redan är van vid och vad man uppskattar att ha i sitt badrum. Om man inte tycker om massage-badkar så är det knappast något som ger en känsla av lyx. Om man däremot verkligen tycker om ett visst kakels känsla och utseende så kan det mycket väl vara något som ger en känsla av lyx.

Gör upp en budget för din badrumsrenovering

Så vet du hur mycket du kan lägga på de olika delarna. Se till att spendera mest där det ger dig mest kräm. Alltså det som kommer göra att ditt badrum känns lyxigt för just dig. Det är ingen idé att lägga extra tusenlappar på toalettstolen om du inte bryr dig om hur den ser ut. Det finns inga regler för hur det skall gå till. Du bestämmer helt själv över din badrumsrenovering, välj smart och se till att skapa den känsla för drava.se du är ute efter i ditt badrum.

Duschkabin eller snyggt badkar?

Kanske en helt ren glas-duschkabin eller ett snyggt designer-badkar? Vilket kommer göra din vardag bäst? Det finns självfallet lösningar där man kan ha både och, det beror på storleken på ditt badrum och din budget för din badrumsrenovering. Ofta är duschkabinen mer praktisk och badkaret mer lyxigt. Har man två badrum kan man ha ena badrummet för praktiska saker som att göra sig iordning innan jobbet.