Populära tryckprodukter idag

Att ge bort tryckprodukter för ett företag kan spela stor roll för ditt kundflöde. Här ska vi gå igenom vilka trycksaker som har varit populära att låta ett tryckeri trycka upp för sitt företag de senaste åren. Det är spännande att se utvecklingen i allt och har man jobbat på ett tryckeri så ser man att även tryckprodukterna följer med trenderna som kommer och går.

Vackra solkatter
Att inte bara låta ett tryckeri trycka upp praktiska och användbara saker att ge bort. Folk tycker också mycket om att pryda och göra fint. Så kanske beroende på din målgrupp så kan fina och vackra solkatter vara riktigt fint. Det är färgade glasskulpturer som lyser i vackra färger på bakgrunden som ljuset träffar då solen lyser på dom. Här måste du nog kolla beroende på vad det är för skulptur om ditt tryckeri kan trycka på dom.

Läppbalsam
Många idag använder läppbalsam för torra läppar eller bara som ren återfuktning, att din potentiella kund alltid har med sig dig överallt och tar upp en hel del gånger under en dag, kanske har liggandes framme på jobbet, på café och liknande så kommer du att synas många gånger. Om du frågar så har ditt tryckeri säkerligen något standard läppbalsam som du kan köpa av dom.

Fidget spinnare
Dessa små saker som blev otroligt populära under 2017 och 2018 måste man ju bara ta tillfälle i akt att låta sitt tryckeri trycka din logga på. Det är otroligt många som använder såna här idag i tid och otid. Många har till och med flera stycken för en hemsida för att byta mellan och beroende på din målgrupp så kan detta vara ett väldigt passande föremål att synas på, fråga ditt tryckeri om dom tycker att detta föremål är passande för dig om du är osäker. Det ger intrycket att ditt företag är up to date, är roliga och är populärt.

Mat
Människan älskar mat och alla vill väl ha en liten bit fika. Att associera sitt företag med mat kan vara ett smart drag även om det inte håller lika länge som ett föremål någon går runt med. Är det en väldigt god sak du bjuder på så kan det få fina kopplingar i folks hjärnor. Att låta ditt tryckeri trycka påsar dom du har godis i eller på en chokladbar kanske som du delar ut är en riktigt rolig idé. Dessa saker kan du dela ut på evenemang där man kanske gör något fysiskt, matcher, maraton och liknande ställen. Här kan du också ta hjälp av ditt tryckeri och fråga dom vad för typ av snacks som kan vara mest passande för just ditt företag att trycka upp.